اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۹ |

اولین کنگره ملیکاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع به یاری حق تعالی  در خرداد ماه سال ۱۳۹۶ در محل دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

AWT IMAGE

مواد پیشرفته کلید توسعه فناوری و تولید ثروت در کشورهاست. حوزه فناوری‌های مواد پیشرفته، شامل فلزات، سرامیک‌ها، پلیمرها و کامپوزیت‌های پیشرفته و فرایندهای ساخت و تولید آنهاست. توسعه اغلب فناوری‌های پیشرفته (از قبیل هوافضا، انرژی‌های تجدیدپذیر، میکروالکترونیک، زیست‌فناوری و...)، در گرو دسترسی به مواد پیشرفته و فناوری‌های مرتبط با آن است؛ نگاهی به محدودیت های سال‌های گذشته کشور در دست یابی به برخی از این مواد، به خوبی مبین اهمیت کلیدی این حوزه می‌باشد.

AWT IMAGEAWT IMAGE

مواد و متالورژی صنعتی علاوه بر کاربردهای متداول که در صنایع گوناگون دارد در جهت طراحی و تولید مواد پیشرفته به ‌سرعت در جهان در حال توسعه می‌باشد. مواد مغناطیسی نو با خواص برتر، استفاده از مواد مرکب (کامپوزیت) پایه فلزی، پلیمری و سرامیکی‌، ساخت مواد پیشرفته از طریق ترکیبات بین‌فلزی، ‌استفاده از آلیاژهایی که می‌توانند جایگزین اعضای بدن انسان شوند، ایجاد آلیاژهای سبک جهت تولید قطعات حساس، ‌طراحی و تولید آلیاژهایی که در دماهای بالا به‌کار می‌روند،‌ طراحی آلیاژهایی که در شرایط ویژه و سخت کاربرد دارند، مثال‌هایی از تولید مواد پیشرفته می‌باشد.

AWT IMAGEAWT IMAGE

در دنیایی که برای هر کاربرد خاص، با طیف گسترده­ای از مواد مواجه هستیم، مبحث انتخاب مواد، به جزئی استراتژیک و لاینفک در صنعت تبدیل شده است. در حال حاضر بیش از چهل هزار آلیاژ فلزی مورد کاربرد قرار می گیرد و احتمالا رقمی نزدیک به این عدد، تعداد مواد غیر فلزی است (پلیمرها، سرامیک ­ها و مواد کامپوزیتی) که در مصارف گوناگون مورد استفاده می­گردند. این رقم بالای مواد و راه­های فرآوری متعدد آن­ها که پیش روی مهندسان است و همچنین رابطه متقابل بین پارامترهای مختلف انتخاب، بررسی و انتخاب مواد مناسب برای کاربرد مورد نظر را مشکل می­ کند.

با توجه به رقابت بین­ المللی در تمام زمینه­ ها که با توجه به رکود صنعتی تشدید نیز شده، اهمیت انتخاب مواد به عنوان بخشی از فرآیند طراحی، به طور پیوسته در حال رشد است. تمامی فراورده‌ها از هواپیما و خودرو تا رایانه و اسباب بازی باید تولید شوند. مهندسی ساخت دانش و هنر ساختن فراورده‌های با کیفیت با هزینه­ ی منطقی است.

AWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 961 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزار کننده

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال زود هنگام مقاله:
  • ۲۰ فروردین
  • ۲۷ فروردین
  • پایان مهلت ارسال مقاله:
  • ۲۰ اردیبهشت
  • ۲۶ اردیبهشت
  • پایان زمان ثبت نام کارگاه ها:
  • ۲۰ اردیبهشت
  • 1 خرداد
  • تاریخ برگزاری:
  • ۳ الی ۵ خرداد ۱۳۹۶

نمایه شده در

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.

وضعیت آب و هوا

پوستر کنگره:

AWT IMAGE

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق